Τι πρέπει να γνωρίζουν οι LO για τη χρήση του ChatGPT

0
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι LO για τη χρήση του ChatGPT

Πιθανότατα έχετε ακούσει για το ChatGPT και τις διαδικτυακές συζητήσεις γύρω από τη χρήση του. Το εργαλείο γλώσσας που υποστηρίζεται από AI έχει πυροδοτήσει συζητήσεις σχετικά με το πού και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει την εργασία πιο αποτελεσματική και η επιχείρηση στεγαστικών δανείων δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το ChatGPT κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2022 από την OpenAI. Το εργαλείο έχει εκπαιδευτεί σε εκατομμύρια σελίδες γραφής που χρονολογούνται από το 2021 και νωρίτερα στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και προηγμένους αλγόριθμους και δεδομένα μηχανικής μάθησης για να κατανοήσει τις ερωτήσεις και τις προτροπές που βασίζονται σε κείμενο και να δημιουργήσει μια απάντηση βάσει των μαθημάτων του.

Για να το θέσω με απλούς όρους: Το ChatGPT είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε γράψιμο. Δεν είναι μαγικό, αλλά μπορεί να εξοικονομήσει κόπο και χρόνο στους χρήστες — και στη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά στεγαστικών δανείων, ο χρόνος σας είναι πιο πολύτιμος από ποτέ.

Τι μπορεί να κάνει το ChatGPT για εσάς;

Η μεγαλύτερη αξία που έχει το εργαλείο για τα LO είναι η δημιουργία περιεχομένου. Ως LO, έχετε την αποστολή να οικοδομείτε και να καλλιεργείτε σχέσεις, αλλά πρέπει επίσης να μάρκετινγκ – και το μάρκετινγκ περιλαμβάνει σίγουρα πολύ γράψιμο!

Με το ChatGPT, μπορείτε να εισάγετε προτροπές για μια ποικιλία υλικών μάρκετινγκ και το εργαλείο θα παράγει μια απάντηση που μιμείται τα πρότυπα ανθρώπινης ομιλίας. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες — αν χρειάζεστε κάτι γραμμένο, το ChatGPT μπορεί να το γράψει για εσάς.

Θα μπορούσατε να ζητήσετε ένα σενάριο βίντεο για το TikTok ή ένα βίντεο YouTube. Θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε για τη σύνταξη tweet ή άλλων αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα μπορούσε ακόμη και να συντάξει ένα ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να βρει μια γραμμή θέματος!

Και αν προτιμάτε να γράφετε προσωπικά το περιεχόμενό σας αλλά δυσκολεύεστε να βρίσκετε ιδέες κάθε εβδομάδα, το ChatGPT μπορεί να σας δώσει μια λίστα με πιθανά θέματα για περιεχόμενο.

Ως LO, ασχολείσαι με το να βοηθάς τους ανθρώπους να μπουν στο σπίτι — η συγγραφή περιεχομένου μάρκετινγκ μπορεί να μην είναι το αγαπημένο σου κομμάτι της δουλειάς και αυτό είναι εντάξει. Το ChatGPT μπορεί να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε μέρος αυτών των ευθυνών από το πιάτο σας και να σας δώσει περισσότερο χρόνο στη διάρκεια της ημέρας για να καλλιεργήσετε σχέσεις και να εργαστείτε σε άλλα μέρη της δουλειάς που αφορούν τον άνθρωπο.

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε

ChatGPT δεν είναι αλάνθαστος.

Κατά την ανάπτυξή του, εκπαιδεύτηκε χρησιμοποιώντας δεδομένα του 2021, επομένως συχνά περιλαμβάνει ξεπερασμένες ή πραγματικά ανακριβείς πληροφορίες στο παραγόμενο περιεχόμενό του. Είναι σημαντικό όποιος χρησιμοποιεί το εργαλείο για τη γραφή να αντιμετωπίζει το παραγόμενο υλικό ως ένα πρώτο προσχέδιο που απαιτεί επεξεργασία και έντονο μάτι για την ακρίβεια των πραγματικών περιστατικών.

Οι χρήστες του ChatGPT έχουν επίσης μιλήσει για την αδυναμία του εργαλείου AI να δημιουργήσει πραγματικά πρωτότυπο περιεχόμενο, καθώς βασίζεται σε ήδη υπάρχον περιεχόμενο για τη δημιουργία νέου υλικού. Και είναι δύσκολο γι ‚αυτό να παράγει περιεχόμενο που συνδέεται συναισθηματικά με τους αναγνώστες με τον ίδιο τρόπο που οι άνθρωποι μπορούν να προκαλούν συναισθήματα με τη γραφή τους.

Τελικά, οι LO που χρησιμοποιούν το ChatGPT θα πρέπει να θυμούνται ότι είναι ένα εργαλείο και όχι ένα μαγικό ραβδί. Δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ανθρώπινη λήψη αποφάσεων ή το συναίσθημα στο παραγόμενο περιεχόμενό του και οποιαδήποτε γραφή δημιουργείτε χρησιμοποιώντας το εργαλείο θα πρέπει να εξετάζεται πριν από τη δημοσίευση.

Εάν είστε περίεργοι για το εργαλείο, αξίζει να το δοκιμάσετε — ο χρόνος που εξοικονομείται από τη δημιουργία «ακατέργαστων πρόχειρων» ή ιδεών περιεχομένου μπορεί να είναι πολύτιμος για εσάς και την επιχείρησή σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar