Ο πρώην αντιπρόεδρος του εγγυημένου ποσοστού Ravi Patel και η ομάδα του συμμετέχουν στο UMortgage

0
Ο πρώην αντιπρόεδρος του εγγυημένου ποσοστού Ravi Patel και η ομάδα του συμμετέχουν στο UMortgage

Ravi Patel, ανώτερος υπάλληλος δανείων και πρώην ανώτερος αντιπρόεδρος στεγαστικών δανείων στο Εγγυημένη τιμή, και η ομάδα του, μετακόμισαν σε UM υποθήκη, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε τη Δευτέρα.

«Οι νικητές σε αυτόν τον κλάδο θέλουν να συμμετάσχουν στην πλατφόρμα μας επειδή εντοπίζουμε τα οξέα σημεία πόνου των δανειολήπτων διαφορετικών καταβολών—είτε πρόκειται για κατάστημα λιανικής είτε για τη δική τους μεσιτεία—και παρέχουμε λύσεις που βασίζονται στην αξία», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της UMortgage, Anthony. Casa.

Ο Patel θα είναι ο διαχειριστής εταίρος στο UMortgage. Η ομάδα του περιλαμβάνει τους David Behymer, Tony Piper και Sydney Wallace.

«Η νοοτροπία αυτών στο UMortgage είναι αυτό που πραγματικά με έπεισε να συμμετάσχω στην πλατφόρμα», είπε ο Patel σε μια έτοιμη δήλωση. «Αποτελούν επί του παρόντος έναν φάρο φωτός σε μια βιομηχανία στεγαστικών δανείων που είναι αμυδρή τα τελευταία δύο χρόνια».

Ενώ ήταν σε Εγγυημένο Επιτόκιο, ο Patel και η ομάδα του έκλεισαν περισσότερα από 250 δάνεια το 2022 και αύξησαν τον όγκο αγορών κατά 20% από το 2021.

«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να αναπτύσσω την ομάδα μου και να συνεργάζομαι με τον Justin Allen και τον Shane Faherty», είπε ο Patel. „Μαζί, θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε μια καλύτερη εμπειρία στεγαστικών δανείων για τους πελάτες μας και τους συνεργάτες παραπομπής.“

Πριν από την ένταξή του στο UMortgage, ο Patel χρησίμευε ως α σύμβουλος στεγαστικών δανείων στο Όμιλος Επενδυτών Υποθηκώνκαι διευθυντής υποκαταστήματος και σύμβουλος στεγαστικών δανείων στο Επιλογή Οικονομική.

Το UMortgage μπήκε το 2023 με περίπου 300 δανειστές στο ρόστερ του και περισσότερο από 1.500% αύξηση της ανάπτυξης από τις αρχές του 2022, σύμφωνα με την εταιρεία. Το 2022, η UMortgage διόρισε τον κορυφαίο μεσίτρια στεγαστικών δανείων Todd Bitter ως επικεφαλής πωλήσεων, εξαγόρασε το Ντάλας NXT Υποθήκη, και προσέλαβε μεσίτες κορυφαίας παραγωγής Breon Price και Chad Curtin.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar