Η Fannie Mae διορίζει τον Michael Seelig στο διοικητικό συμβούλιο της

0
Η Fannie Mae διορίζει τον Michael Seelig στο διοικητικό συμβούλιο της

Φάνι Μέι ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι διόρισε τον Michael Seelig στο διοικητικό συμβούλιο της, όπου θα υπηρετήσει στην επιτροπή ελέγχου. Η εντολή του Seelig είναι να «βοηθήσει τη Fannie Mae να εκπληρώσει την αποστολή της για τη διευκόλυνση της δίκαιης και βιώσιμης πρόσβασης σε ιδιοκατοίκηση και ποιοτική οικονομικά προσιτή ενοικίαση κατοικιών σε ολόκληρη την Αμερική», σύμφωνα με δήλωση της επιχείρησης που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση (GSE).

Ο Seelig εντάσσεται στον οργανισμό αφού υπηρέτησε ως ανώτερο στέλεχος σε συμβουλευτική εταιρεία επιχειρήσεων PricewaterhouseCoopers LLP (PwC), όπου υπηρέτησε ως συνεργάτης από το 1997 έως το 2022.

«Ο Mike είναι άλλη μια ισχυρή προσθήκη στο εξαιρετικό διοικητικό μας συμβούλιο», δήλωσε η Priscilla Almodovar, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Fannie Mae. «Η εκτεταμένη εμπειρία του στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και οι ισχυρές ηγετικές του ιδιότητες είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα με εκείνες των συναδέλφων του στο Διοικητικό Συμβούλιο».

Ο Seelig θα επικεντρωθεί στο να βοηθήσει τον οργανισμό στην αποστολή του να παρέχει χρηματοδότηση στην αγορά στεγαστικών δανείων κατοικιών, πρόσθεσε ο Almodovar.

«Ο Μάικ θα μας βοηθήσει να μας καθοδηγήσει καθώς συνεχίζουμε να προωθούμε την αποστολή μας να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες των ιδιοκτητών και των ενοικιαστών, παρέχοντας χρηματοδότηση στην αγορά στεγαστικών δανείων κατοικιών με ασφαλή και υγιή τρόπο», είπε.

Η καριέρα του Seelig περιλαμβάνει 35 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, με καθήκοντα που περιλαμβάνουν πλοήγηση κινδύνου, συγχωνεύσεις και εξαγορές, ρυθμιστικά θέματα, εταιρική διακυβέρνηση, χρηματοοικονομική αναφορά και στρατηγική. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην PwC, ο Seelig οδήγησε τη στρατηγική και τις λειτουργίες σε εθνικές, αγοραίες και κλαδικές ικανότητες με διάφορους ηγετικούς ρόλους.

Ο Seelig είναι επίσης αδειούχος ορκωτός λογιστής και μέλος του Αμερικανικού Ινστιτούτου Ορκωτών Επαγγελματιών Λογιστών και επί του παρόντος υπηρετεί ή έχει υπηρετήσει ως μέλος του συμβουλίου πολλών αστικών, εκπαιδευτικών και θρησκευτικών οργανισμών.

Η Fannie Mae υποστηρίζει επί του παρόντος σχεδόν 4,1 τρισεκατομμύρια δολάρια σε στεγαστικά δάνεια κατοικιών στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση, η GSE εξετάζει επί του παρόντος ένα πιλοτικό πρόγραμμα που θα παρακάμπτει την παραδοσιακή ασφάλιση τίτλων και θα χορηγεί σε ορισμένους ενυπόθηκους δανειστές απαλλαγή από τις απαιτήσεις ασφάλισης τίτλων για δάνεια που πωλούνται στη Fannie Mae — με πιθανή ανάπτυξη προγραμματισμένη για την άνοιξη.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Fannie Mae ενημέρωσε τον Οδηγό Πώλησής της για να συμπεριλάβει περισσότερες επιλογές για αποτιμήσεις ακινήτων, υποδεικνύοντας ότι «απομακρύνεται από το να υπονοεί ότι η εκτίμηση είναι προεπιλεγμένη απαίτηση». Ενέκρινε έξι εταιρείες να χειριστούν μια νέα πρωτοβουλία αποτίμησης που αποκλείει τους παραδοσιακούς εκτιμητές από τη διαδικασία.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar