Η εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης στεγαστικών δανείων Candor διενεργεί απολύσεις

0
Η εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης στεγαστικών δανείων Candor διενεργεί απολύσεις

Candor Technology Inc.μια εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης στεγαστικών δανείων που επικεντρώνεται σε αυτοματοποιημένες αποφάσεις αναδοχής στεγαστικών δανείων, προχώρησε σε απολύσεις καθώς οι δανειστές σπεύδουν να μειώσουν το κόστος.

„Η Candor εκτελεί μια αλλαγή στρατηγικής για να αντιμετωπίσει τη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά στεγαστικών δανείων και να περιστρέφεται παράλληλα με τις λειτουργίες των πελατών.“ Tom Showalter, Διευθύνων Σύμβουλος της Candorανέφερε σε απάντηση που εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Με διάφορους αντίθετους ανέμους να λειτουργούν ενάντια στον κλάδο των στεγαστικών δανείων, η Candor είναι σε θέση να βελτιστοποιεί τα επίπεδα προσωπικού, εξήγησε ο Showalter.

Η Candor δεν απάντησε σε αιτήματα για σχόλια σχετικά με το μέγεθος της εταιρείας και τις απολύσεις. Η εταιρεία εκτιμάται ότι απασχολεί από 51 έως 200 υπαλλήλους με 65 εγγεγραμμένους υπαλλήλους LinkedIn.

«Τα μελλοντικά αναπτυξιακά έργα θα ακολουθήσουν αυτή τη συνεργατική προσέγγιση με τους πελάτες και τους στρατηγικούς μας εταίρους. Οι εκκρεμείς βελτιώσεις και τα νέα προϊόντα της Candor θα συνεχίσουν να παρέχουν τη μέγιστη αξία σε όλους τους ενδιαφερόμενους, τοποθετώντας τους να υπερέχουν εν μέσω μεταβαλλόμενων συνθηκών», πρόσθεσε ο Showalter.

Η εταιρεία έκανε το ντεμπούτο της τον Αύγουστο του 2020 με αποστολή να αυτοματοποιήσει μεγάλο μέρος της διαδικασίας αναδοχής κατά τη λήψη αποφάσεων για έσοδα, περιουσιακά στοιχεία και δανεισμό. Η αυτοματοποιημένη τεχνολογία αναδοχής της εταιρείας έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει τις δυνατότητες των ανθρώπινων ασφαλιστών, επιτρέποντας στους ασφαλιστές να χειρίζονται περισσότερα δάνεια.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι πελάτες της Candor ξυρίζονται περίπου 14 έως 19 ημέρες από τον κύκλο του κύκλου, καθώς η τεχνολογία εξαλείφει την ουρά.

Η εταιρεία τεχνολογίας με έδρα τη Γεωργία παρέχει αυτοματοποιημένη αναδοχή για 40 δανειστές, συμπεριλαμβανομένων Αμερικανική υποθήκη Ειρηνικού, Αμερικανικό Οικονομικό Δίκτυο, Αμερικανική Χρηματοδότηση, Εσοχήμε έδρα τη Φλόριντα Υποθήκη FBC και Homestar.

Τον Αύγουστο του 2021, η Candor συγκέντρωσε 12,5 εκατομμύρια δολάρια στη χρηματοδότηση της Series A, με επικεφαλής τον Arthur Ventures.

Η εταιρεία είχε σχέδια να αναπτύξει αυτοματοποιημένες αξιολογήσεις καθώς και διαδικασίες ασφάλισης τίτλων.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar